søndag 26. desember 2010

Romjuls "fred"


Julen må være ett eldorado for små lekne pelsdotter!
Koseskinn å sove på, julekuler på julekuler å rasere ned fra treet, maaaaaase godsaker å tigge ved matbordet (Benny ELSKER ribbe) og ikke minst så mye kos at selv en Ragdoll kan gå lei.

Vi har hatt mye besøk og sjenerte Benny er helt borte. Nå forlanger han oppmerksomhet og kos fra alle som kommer innom, tror ikke det er ett eneste fang han ikke har ligget i.


Selv julerosene mine får ikke stå i fred, her har han pent nappet ut en rose som får unngjelde. Det får han selvsagt ikke lov til, men lydig er ikke akurat mellomnavnet hans.
Så alle blomster er nå plassert utenfor rekkevidde!

Han fikk sitte inne i dunjakka mi under en liten gåtur opp til svigers i går, skal si det var en liten kar med store øyer...  Men inne hos bestisa var det varmt og kjempe gøy. Masse nye kriker og kroker å utforske. For ikke å snakke om oldemor, for en behagelig og rolig dame tenkte han nok. For det var ett fint fang å ligge i!


Sander som har vært litt redd for Bennys kvikke bevegelser har gått fra skeptisk til hengiven på få dager! Visa versa og for den sakens skyld! Benny får nå innføring i alle små gutters gleder og interesser, her skal den nye rattkjelka prøves. Benny synes sånne ting er ok i små doser, og så sier han ifra...
Sander omtaler Benny nå kun som lillebror, det sier vel sitt!

♥ Fortsatt God Jul ♥

2 kommentarer:

  1. Herlig å se at dere trives sammen alle sammen :-) Og at han og Sander skulle bli bestiser hadde jeg ikke de store tvil om - barn og dyr er som regel en bankers kombinasjon! Og nei - Lydig er ikke og har aldri vært hans mellomnavn.....God jul og godt nytt år til dere alle!!

    SvarSlett
  2. Vi storkoser oss med Benny, har er virkelig noe for seg selv! Han har en utrolig sjarmerende gest, han liksom strekker labben mot deg... Smelt! God Jul og alt godt for det nye året til dere også Lise, håper vi sees snart igjen!
    klem

    SvarSlett